Historie

De geschiedenis van ons bedrijf

​Bauke Talsma komt uit een gezin met een agrarische grondslag. Opgroeiend in die agrarische sferen besloot de kleine Bauke al op zijn 4e jaar dat hij later slager zou worden. En dat deed hij dus. In 1993 begint Bauke met zijn slagersbedrijf.

Het jonge bedrijf is in de afgelopen 27 jaar goed gepositioneerd in Noordoost-Friesland, met één winkel in Elfstedenstad Dokkum waar tevens de worstenmakerij aan vast zit. 95% van alle producten komen uit eigen productie.

De tweede winkel in het bruisende winkelcentrum van Damwoude is puur een verkooplocatie tegen over de Albert Heijn.

De passie ligt in optimalisatie van de producten en mensen vertellen wat is vlees is en doet! Bewust produceren, blijven innoveren, luisteren naar de mensen. Eerlijk zijn over wat je doet en dat delen met de klanten in de winkel of aan de keukentafel. In de worstmakerij zijn Hielke (slager/worstmaker) en Bauke (meesterworstmaker) . Hierna kregen we alleen maar meer drive om “schoon” te werken en basic te werken. Mensen die meer willen weten over de slagerij-voeding en meer kunnen ook een open avond bespreken. Bauke; We ontvangen de mensen in Dokkum waar een avondvullend programma “Slagerij-Worstmakerij” word verzorgt. Alle deuren gaan open en men krijgt een inkijk in hoe wij NU omgaan met eten en wat dat met mensen kan doen.

Onze klanten komen overal uit de regio vandaan: vanuit Leeuwarden tot aan het bungalowpark ‘Landal Esonstad’. En zelfs uit de provincie Groningen! Voor zowel onze vaste gasten en de vele toeristen - die een dagje Dokkum doen of gezellig willen winkelen in Damwoude - hebben we natuurlijk onze grillspecialiteiten. Daarnaast hebben we een breed assortiment barbecue- en gourmetvlees en heerlijke, fijne salades.

Logo%20Slagerij%20Talsma_edited.png
Logo%20Slagerij%20Talsma_edited.png