BBQ

Rund vlees

Al ons rundvlees is van eigen selectie en wordt in onze gekoelde werkplaats bewerkt voor de winkels. Zo kopen wij vertrouwde kwaliteit rechtstreeks in bij Vleesbedrijf Gert Kruier. Een boer die zelf de slachting ook in eigen beheer heeft! www.rosemesterij-gertkruijer.nl

 

De dieren lopen in ruime stallen bij geselecteerde mensen welke hart hebben voor dier en mens. Kwaliteitsvlees en vakmensen intern en extern met ruime ervaring zijn onze basis. Zo wordt er meer aandacht besteed aan uw vlees en zeker niet te vergeten uw beleg. Heerlijke rosbief en fijn gekruide rollade 's worden elke week weer gesneden en bewerkt.

Varkens vlees

Ons varkensvlees wordt deels in eigen beheer verwerkt. Wij betrekken ons varkensvlees van DE KLASSE uit Leeuwarden, een lokaal bedrijf met vakbekwame mensen aan het roer.

 

De onderdelen worden in Dokkum en Damwoude versneden en uitgebeend tot mooie delen welke zo in toonbanken kunnen.

 

Doordat wij korte lijnen hebben in onze productie kunnen wij constant werken en u alleen het beste gunnen! De varkens komen uit Nederland. Ja, een bewuste keus, na proeven qua kwaliteit en constantheid bleek dit varken onze keus.